×
آخرین اخبار

توافق احتمالی اوپک پلاس برای کاهش ۱۰میلیون بشکه ای

  • کد نوشته: 22397
  • ۱۳۹۹-۰۱-۲۳
  • 449 بازدید
  • به گزارش دیدگاه نیوز، بیژن زنگنه، وزیر نفت در گفتگو با شبکه یک سیما، با بیان اینکه همچنان جلسه ویدئوکنفرانس وزرای نفت اوپک و غیراوپک در حال برگزاری است و حدود ۳ ساعت است که در حال مذاکره و بحث هستیم، گفت: پیشنهاد کاهش تولید روزانه ۱۰ تا ۱۱ میلیون بشکه‌ای نفت برای اعضای اوپک […]

    توافق احتمالی اوپک پلاس برای کاهش ۱۰میلیون بشکه ای

    به گزارش دیدگاه نیوز، بیژن زنگنه، وزیر نفت در گفتگو با شبکه یک سیما، با بیان اینکه همچنان جلسه ویدئوکنفرانس وزرای نفت اوپک و غیراوپک در حال برگزاری است و حدود ۳ ساعت است که در حال مذاکره و بحث هستیم، گفت: پیشنهاد کاهش تولید روزانه ۱۰ تا ۱۱ میلیون بشکه‌ای نفت برای اعضای اوپک و غیر اوپک مطرح شده است که این میزان کاهش شامل حال تولیدکنندگان نفت غیر عضو اوپک پلاس مانند نروژ، برزیل، کانادا و حتی آمریکا نمی‌شود.

    وی با اشاره به اینکه کشورهای نروژ، برزیل، کانادا، آمریکا برای کاهش تولید روزانه تولید نفت خود اعلام آمادگی کرده اند، تصریح کرد: میزان کاهش تولید این کشورها به رقم مطرح شده کاهش تولید نفت روزانه اعضای اوپک و اوپک پلاس اضافه می‌شود و قطعاً این رقم افزایش می‌یابد.

    به گفته این مقام مسؤول کاهش رقم ۱۰ – ۱۱ میلیون بشکه‌ای تولید روزانه اعضای اوپک از ماه مه و ژوئن ۲۰۲۰ میلادی انجام می‌شود و از جولای تا پایان سال ۲۰۲۰ میلادی رقم ۸ میلیون بشکه کاهش تولید را خواهیم داشت که بر سر این موضوع اختلاف نظری وجود ندارد. از ژانویه ۲۰۲۱ تا ژانویه ۲۰۲۲ میلادی نیز کاهش تولید ۶ میلیون بشکه‌ای روزانه نفت را شاهد هستیم.

    زنگنه تاکید کرد: نکته‌ای که در این میان است که به دلیل شیوع بیماری کرونا اگر در ماه مه ۲۰۲۰ میلادی (اردیبهشت – خرداد ۹۹) اگر تولید روزانه نفت را ۱۵ میلیون بشکه در روز کاهش ندهیم شاهد مازاد عرضه هستیم که شوک قیمتی را به همراه دارد.

    وزیر نفت ادامه داد: در روزهای گذشته تلاش زیادی کردیم که بین اعضای اوپک و غیر اوپک توافقاتی شکل بگیرد و تاکنون توافق ۸۰ درصدی وجود دارد. یکی از نکات محل بحث کاهش پایه تولید نفت روزانه است که برای چه مدت زمانی و چه تقسیم بندی سهمیه‌ای داشته باشد.

    وزیر نفت گفت: اگر رقم مورد توافق نهایی برای کاهش تولید روزانه اوپک پلاس ۱۰ میلیون بشکه باشد هر کشور باید حدود ۲۲ درصد از تولید خود را کاهش دهد. البته ایران، ونزوئلا و لیبی از این رعایت سهم به دلیل مشکلات شأن مستثنی هستند.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.