×

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستانشهرستان‌های مسجدسلیمان، اندیکا و لالی  عملکرد ضعیفی در زمینه ثبت و تحقق میزان اشتغال داشتند

  • کد نوشته: 217640
  • ۱۴۰۳-۱۲-۰۴
  • 7 بازدید
  • دیدگاه نیوز: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: شهرستان‌های مسجدسلیمان، گتوند، کارون، اهواز، اندیمشک، اندیکا، هندیجان، لالی و دزپارت عملکرد خوبی در زمینه ثبت و تحقق میزان اشتغال نداشتند. به گزارش پایگاه خبری دیدگاه نیوز مجتبی ظفری پور در جلسه کارگروه اشتغال خوزستان که امروز چهارم اسفندماه در استانداری برگزار شد، با اشاره […]

    مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستانشهرستان‌های مسجدسلیمان، اندیکا و لالی  عملکرد ضعیفی در زمینه ثبت و تحقق میزان اشتغال داشتند

    دیدگاه نیوز: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: شهرستان‌های مسجدسلیمان، گتوند، کارون، اهواز، اندیمشک، اندیکا، هندیجان، لالی و دزپارت عملکرد خوبی در زمینه ثبت و تحقق میزان اشتغال نداشتند. به گزارش پایگاه خبری دیدگاه نیوز مجتبی ظفری پور در جلسه کارگروه اشتغال خوزستان که امروز چهارم اسفندماه در استانداری برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان اما وجود مشکلات جدی در همه بخش‌ها اظهار کرد: خوزستان رتبه دوم نرخ بیکاری در کشور را تا پایان آذرماه دارد و این نشان‌ می‌دهد ما در حوزه اشتغال مشکل جدی داریم.
    ظفری پور با اشاره به نظارت و راستی‌آزمایی شغل‌های ثبت شده در سامانه رصد اظهار کرد: تمام دستگاه‌ها موظف هستند که در ثبت اطلاعات دقت لازم را انجام دهند. در حال حاضر نیز بیش از ۹۴ درصد اشتغال ثبت‌شده در سامانه رصد استان، صحت‌سنجی شده و امیدواریم تا پایان سال شرایط بهبود یابد.

    وی با بیان اینکه ۶ شهرستان استان تمام میزان تعهد اشتغال خود را ثبت کردند، گفت: متاسفانه شهرستان‌های مسجدسلیمان، گتوند، کارون، اهواز، اندیمشک، اندیکا، هندیجان، لالی و دزپارت عملکرد خوبی در ثبت و تحقق میزان اشتغال ندارند.

    وی با اشاره به نرخ بیکاری ۱۳ درصد در استان افزود: بعضی مدیران استان هیچ تعلق و احساس مسئولیتی به جامعه ندارند و خودشان را پاسخگو و خدمتگذار مردم نمی‌دانند و حتی برخی، سرمایه‌گذار را از استان فراری می‌دهند. بنابراین به نظر من ۹۵ درصد مشکلات ما استانی است و توسط ما و مدیران استان بوجود آمده و یا بیشتر شده است.
    او با انتقاد از سخت‌گیری‌های برخی بانک‌ها در پرداخت تسهیلات گفت: سهم اعتباری تسهیلات اشتغالزایی استان نزد بانک‌ها در سال ۱۴۰۳، بیش از ۶ همت بوده که متاسفانه مبلغ پرداخت شده از این محل تنها نزدیک به دو و نیم همت است که با توجه به زمان بسیار محدود تا پایان سال لازم است در این خصوص تصمیمات جدی گرفته شود.

     

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    مطالب مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *