×

۴۰ جانباز ۷۰ درصد برای پنجمین رالی خانوادگی جانبازان فارس به خط شدند

  • کد نوشته: 216295
  • ۱۴۰۳-۱۱-۲۴
  • 8 بازدید
  • شیراز – دیدگاه نیوز – پنجمین دوره رالی جانبازان نخاعی فارس صبح فردا از شیراز آغاز می‌شود و به گفته مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ۴۰ جانباز ۷۰ درصد به همراه خانواده‌هایشان آماده حرکتند.

    ۴۰ جانباز ۷۰ درصد برای پنجمین رالی خانوادگی جانبازان فارس به خط شدند

    به گزارش خبرنگار دیدگاه نیوز، سردار ابراهیم بیانی چهارشنبه در نشست خبری این رویداد گفت: نخستین دوره رالی خانوادگی جانبازان نخاعی فارس سال ۹۹ همزمان با شیوع کرونا و خانه‌نشینی و خمودگی جامعه ناشی از این ویروس منحوس آغاز شد و اکنون به پنجمین دوره متوالی خود رسیده است.

    او اظهار کرد: جانبازان که همواره خط شکن بوده‌اند، در روزهای کرونایی نیز تصمیم گرفتند برای کمک به شور و نشاط در جامعه و خانواده خود، مسابقه رالی برگزار کنند و نخستین دوره این مسابقات با حضور ۲۲ جانباز ۷۰ درصد به همراه خانواده‌هایشان برگزار شد.

    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس یادآور شد: این مسابقات در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲به ترتیب با حضور ۲۷، ۳۲ و ۳۷ جانباز برگزار شد و امسال ۴۰ جانباز با همراهی خانواده‌هایشان با یکدیگر رقابت می‌کنند.

    بیانی ادامه داد: جانبازان در این رالی، ۷۰۰ کیلومتر مسیر را در سه مرحله ای با ۱۰ ایستگاه داوری و فرهنگی طی می‌کنند.

    شاخصه‌های رالی جانبازان فارس

    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: هر چند برپایی مسابقات رالی ویژه جانبازان قطع نخاع در تهران، قم و اصفهان نیز برکزار شده اما ویژگی رالی فارس کیفیت، کمیت نفرات و ضوابط سختگیرانه این مسابقات است.

    بیانی افزود: تمام ضوابط مسابقات رالی حرفهای در کشور و دنیا با وجود محدودیت‌های جانبازان عزیز، در این رقابت مراعات می‌شود و داوران از اعمال این دستورالعمل ها کوتاه نمی آیند.

    او اضافه کرد: داوران در طول مسیر به صورت نامحسوس در ایستگاه‌های داوری حضور دارند و امتیازدهی می‌کنند.

    بیانی گفت: جانبازان باید مسیر را با سرعت مطمئنه طی کنند و اگر زودتر یا دیرتر به ایستگاه برسند نمره منفی دریافت می‌کنند.

    او اضافه کرد: در ایستگاه‌های فرهنگی نیز مسابقات فرهنگی، اجتماعی و ایرانگردی وجود دارد ه باید جانباز، فرزند و همسر او به این سوالات پاسخ دهند.

    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس اظهار کرد: خانواده محور بودن از رویکردهای متفاوت رالی فارس است.

    بیانی گفت: هرچند رانندگی ۷۰۰ کیلومتری برای جانبازان قطع نخاع دشواری دارد اما جانبازان برای نشاط و سلامتی خود و خانواده شان و ارسال پیام ایستادگی و مقاومت،این سختی‌ها را به جان خریده‌اند و همین امر مسابقات رالی فارس را منحصر به فرد کرده است.

    ۴۰ جانباز ۷۰ درصد برای پنجمین رالی خانوادگی جانبازان فارس به خط شدند

    مهمترین اهداف برگزاری رالی جانبازان فارس

    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: مسابقات رالی جانبازان قطع نخاع فارس سه هدف و محور اصلی دارد.

    او عنوان کرد: نخستین هدف، ارسال پیام ایستادگی و مقاومت توسط جانبازان هم به ملت ایران و هم به جهانیان است.

    بیانی افزود: رهبر معظم انقلاب همواره بر تحصیل، تهذیب و ورزش تاکید داشته‌اند و ورزش را برای جوانان لازم و برای میانسالان و کهنسالان واجب می‌دانند؛ از آنجا که جانبازان نخاعی شرایط خاصی دارند و به مرور از توان جسمی آنها کاسته می‌شود، بنابراین باید با ورزش اجازه ندهند که این کاستی آنها را با آسیب‌های بیشتر مواجه کند و با انجام ورزش همگانی و حرفه‌ای در این مسیر تلاش کرده اند.

    او اضافه کرد: سومین هدف از این مسابقات افزایش شادابی و نشاط جانبازان و خانواده آنها است.

    بیانی یادآور شد: چنانکه از مصاحبه با خانواده حاضران در چهار دوره گذشته پیدا است، اثر مثبت شرکت در این رویداد تا مدتها در زندگی آنها وجود داشته است.

    مسیر رالی فارس

    رالی فارس هفت صبح فردا پنجشنبه از موسسه فرهنگی ورزشی ایثار آغاز می‌شود و ۲۹ بهمن در قشم پایان می‌یابد.

    به گفته بیانی این مسابقات هر سال از شیراز به مقصد قشم اما در مسیرهایی متفاوت برگزار شده و در پنجمین دوره نیز شرکت‌کنندگان در مسیر شیراز، شیراز، کوار، فیروزآباد، دوراهی دارالمیزان، مهر، پارسیان، بندر خمیر، بندر پل و قشم رقابت می‌کنند.
    محمدرضا الهی عضو انجمن جانبازان نخاعی فارس درباره مسیر رالی فارس گفت: رالی فارس در سه مرحله برگزار می‌شود که در روز نخست جانبازان باید مداوم هفت ساعت رانندگی کنند و مسیری ۵۵۰ کیلومتری را در استان‌های فارس، بوشهر و هرمزگان طی کنند.

    او افزود: روز بعد یعنی جمعه، شرکت‌کنندگان، مسیری ساحلی را در بنادر هرمزگان طی می‌کنند و مرحله سوم نیز در جزیره قشم برگزار می‌شود.

    الهی اضافه کرد: ۲۱ مسیر متفاوت در جزیره قشم طراحی شده که جانبازان باید آن را طی کنند و بام سهیلی قشم نقطه پایان است.

    سبقت در شهادت؛ از ۴۷ ثبت نامی تا حضور ۴۰ جانباز در رالی فارس

    او بیان کرد: فارس کارهای منحصر به فردی انجام داده که در سطح کشور کمتر دیده شده و شناخته شده باقی نمانده است، مثلا کربلای پنج با محوریت لشکر فجر فارس به موفقیت رسید و شناسایی مراکز نفتی الامیه عراق به عنوان یکی از دشوارترین عملیاتهای شناسایی از سوی رمندگان این استان به انجام رسید.

    عضو انجمن جانبازان نخاعی فارس اضافه کرد: برگزاری رالی خانوادگی جانبازان قطع نخاع در دوره کرونا یکی از کارهای منحصر به فردی است که به ابتکار جانبازان فارس راه‌اندازی شد

    او گفت: در پنجمین دوره این مسابقات ۴۷ جانباز قطع نخاع ثبت نام کردند که در این مدت، پنج نفر از آنها به فیض شهادت نائل آمدند.

    الهی اضافه کرد: ۲ جانباز عزیز نیز با مشکلاتی مواجه شده و در بستر بیماری هستند.

    او با بیان اینکه باید این رالی را به کل کشور بشناسانیم، بیان کرد: برگزاری این رالی و همکاری‌های انجام شده، کمک کرده تا تجربیاتی برای جانبازان نخاعی فارس رقم نخورد که در شرایط معمول امکان تجربه آن را ندارند.

    الهی گفت: حضور در بندر هرمز و گردش دریایی امکانی بود که پس از سال‌ها برای جانبازان عزیز فراهم شد.

    او گفت: امسال ۲ جانباز نخاع گردنی نیز رالی فارس را همراهی می‌کنند تا از امکانات فراهم شده به آنها نیز خدمت‌رسانی شود؛ جانبازانی که حدود چهل سال است که تنها در بستر خوابیده و سقف را دیده‌اند.

    غلامحسین نعمت الهی، مدیر انجمن جانبازان نخاعی فارس نیز گفت: هماهنگی برای برپایی پنجمین دوره رالی فارس از مرداد ماه گذشته آغاز شده و تا کنون ۳۰ جلسه هماهنگی برگزار شده است.

    او اعلام کرد: مسابقات متناسب با سطح بندی حرفه‌ای بر اساس توان جانبازان در سه گروه برگزار می‌شود و سه تیم که کمترین امتیاز منفی را دریافت کرده باشند به عنوان برنده مسابقات معرفی می‌شوند.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    مطالب مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *