به گزارش دیدگاه نیوز، علیرضا مجدینسب عصر یکشنبه در نشست علنی شورای شهر دزفول در سالن جلسات شورا بیان کرد: اخیرا اظهارنامهای توسط شهرداری دزفول به بنده ارسال شده مبنی بر اینکه زمین بیمارستان حکمت درمان در مدت ۲۴ ساعت به شهرداری عودت داده شود در غیر اینصورت از طریق مراجع قانونی اقدامات لازم انجام خواهد شد.
وی با اشاره به سابقه زمین این بیمارستان افزود: اساسنامه شرکت پزشکی حکمت درمان در سال ۸۷ نوشته و ثبت شد که هشت هدف داشت که یکی از آنها احداث بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی بود و قرار بود توسط تعدادی از پزشکان و صندوق قرض الحسنه ولی عصر(عج) ساخته شود.
این عضو شورای اسلامی شهر دزفول گفت: اواخر سال ۸۸ که مجوز دانشگاه اخذ شد موافقت اصولی ساخت بیمارستان خصوصی به دزفول داده و مقرر شد ظرف ۶ ماه زمین معرفی و ظرف ۶۰ ماه ساخته شود.
وی افزود: زمینهای مختلفی معرفی شد که پس از برگزاری مزایده در بهمن ۹۱، زمین یک هکتاری جنب ترمینال با قیمت هر مترمربع یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال خریداری شد.
مجدی نسب با تاکید بر اینکه مبایعه نامه فروش این قطعه زمین با کاربری درمانی ثبت شده است، گفت: مناقصهای برای طراحی این بیمارستان برگزار و یک شرکت برنده شد که طراحی بیمارستانی فوق العاده انجام شد.
وی افزود: پس از طراحی، زمانی که برای اخذ پروانه به شهرداری مراجعه و طرح را ارائه کردیم به علت تغییر شهردار، با اصل موضوع مخالفت شد و اعلام کردند زمین باید برگشت داده شود این در حالی بود که مبالغ زیادی برای خرید زمین و طراحی بیمارستان انجام شده بود.
این عضو شورای شهر دزفول بیان کرد: پس از ماه ها پیگیری و رفت و آمد مقرر شد زمین دیگری معرفی کنند و توافق شد زمین جنب پمپ بنزین را عودت نخواهیم داد؛ در واقع طی صورت جلسهای ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع از زمین موردنظر مشروط بر اینکه زمین دیگری در نقطه ای دیگر واگذار شود، فسخ و قرار شد بلافاصله نسبت به صدور پروانه اقدام شود.
وی با بیان اینکه موضوع در شورای شهر نیز تصویب شد، افزود: پروانه ساختمانی پیگیری و ۱۴ میلیارد ریال برای تغییر کاربری در خواست شد این درحالی بود که در مبایعه نامه کاربری درمانی ذکر شده بود و پس از اعتراضاتی که شد به ۶ میلیارد ریال کاهش یافت.
مجدی نسب به اقدامات انجام شده در این خصوص اشاره کرد و گفت: سال ۹۴، ۱.۵ طبقه از بیمارستان ساخته شد ولی باز هم شهرداری جلوی کار را گرفت و مدعی شد باید تغییر کاربری گرفته شود.
وی با تاکید بر اینکه طبق اسناد موجود تغییر کاربری باید توسط شهرداری انجام میشد زیرا در مبایعه نامه عنوان کاربری درمانی ذکر شده است، افزود: تغییر کاربری این بیمارستان پس از پیگیری فراوان و پرداخت هزینه در دی ماه سال ۹۵ گرفته شد و وقتی برای ادامه کار مراجعه شد زمان مقرر سر رفته بود.
این عضو شورای شهر دزفول تصریح کرد: وقتی برای تمدید مجوز از طریق شهرداری پیگیری شد هیچ همکاری صورت نگرفت؛ سال ۹۷ با پیگیری و همکاری عباس پاپیزاده نماینده مردم دزفول در مجلس نشستی با وزیر بهداشت وقت برگزار و مقرر شد چنانچه ظرف سه سال ساخته شود مجوز تمدید خواهد شد که این موضوع نیز ثبت شد ولی در آن زمان تعدادی از سرمایه گذاران به خارج از کشور مهاجرت کرده و بقیه نیز به علت نداشتن صرفه اقتصادی از ادامه کار منصرف شدند.
وی افزود: طبق زمان بندی انجام شده در مدت زمان ۲ سال سفت کاری و نرم کاری انجام میشد، ۵۰۰ میلیارد ریال برای ساخت بیمارستان و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تامین تجهیزات در سال ۹۷ هزینه میشد و اکنون این اقدامات با صرف ۱.۵ همت انجام خواهد شد.
مجدی نسب گفت: ضرر تاخیری که توسط شهرداری و شورا باعث شدند را چه کسی باید پرداخت کند، آیا شرکت حکمت درمان باید زمینی که سند ثبتی دارد و هزینه های زیادی برای آن کرده را عودت دهد؟
وی با تاکید بر اینکه شهرداری هیچ سندی برای این زمین ندارد، ادامه داد: سند ثبتی و مبایعه نامه نیز موجود است که تقدیم می شود.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر دیدگاه نیوز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید