به گزارش دیدگاه نیوز،خبرنگاران رسانه های گروهی آذربایجان شرقی اخیراً در سفر خود به شهر “سهند” به عنوان دومین شهر پرجمعیت این استان، در گفتگو با شهردار این شهر با چالشهای متعدد منطقه آشنا شده و با بازدید از سطح شهر، در جریان برنامه ریزیهای جدید و تخصیص اعتبارات مربوطه قرار گرفتند.
خبرنگاران در این اثنا دریافتند که “محمد محمدی” شهردار جوان این شهر در تلاش است تا به نیازهای شهروندان سهندی پاسخ داده و با مشارکت فعال آنها، گامهای بلندی در مسیر توسعه این شهر بردارد تا سهند، عنوان شهر سالم و ایمن ایران را که به تاییدیه سازمان جهانی بهداشت WHO رسیده است برای همیشه حفظ نماید.
با واگذاری فازهای سهند به شهرداری تحول نوینی در ساختار شهری رخ داد
شهردار سهند با اشاره به تحویل فازهای عملیاتی ۲، ۳، ۴ و منطقه گردشگری هشت بهشت در ۱۶ آبان امسال و پس از ۹ ساعت جلسه نفس گیر از شرکت عمران، آن را تحول نوینی در ساختار شهری سهند دانست و گفت: با این اقدام، مدیریت واحد شهری در این شهر ایجاد شد و از این پس شرکت عمران شهر جدید سهند نیز به عنوان مجری رفع نواقص پروژه ها و پروژه های جدید عمل خواهد کرد.
“محمد محمدی” در جمع خبرنگاران با اشاره بر اهمیت تحقق و ارتقای رسالت شهر سهند افزود: شهرداری سهند در حال حاضر با چالشهای متعددی از جمله توسعه بی رویه شهر، کاهش اشتغالزایی و افزایش قیمت مسکن و ترافیک مواجه است تا به راهکارهای لازم در این خصوص دست یافته و کاستی های گذشته را جبران نماید.
با شکل گیری مدیریت واحد شهری در سهند مشکلات دوگانگی حل می شود
وی با اشاره به اینکه انتقال کارگاههای تولیدی و اشتغالزایی به این شهر یکی از واقعیت های کنونی است اضافه کر د: مشکلات زیرساختی و نیازهای ابتدایی شهروندان سهندی هنوز حل نشده و در حال حاضر بدون مطالبه گری شهروندان، شهرداری قادر به انجام وظایف خود نخواهد بود.
محمدی با اشاره به نبود ایستگاه آتش نشانی، بیمارستان و امکانات اولیه بهداشت و درمان در این شهر با جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر ادامه داد: شهروندان برای تأمین نیازهای ابتدایی خود مجبور به مراجعه به کلانشهر تبریز هستند که با مشکلات عدیده ای همراه است.
شهردار سهند با ذکر این نکته که فازهای ۲، ۳ و ۴ این شهر از سوی شرکت عمران سهند به شهرداری تحویل داده شده است تاکید کرد: این اقدام به معنای شکل گیری مدیریت واحد شهری سهند است که مشکلات دوگانگی مدیریت را حل کرده و رضایت شهروندان را به همراه خواهد داشت زیرا با این تحول بزرگ که روز ۱۶ آبان ۱۴۰۳ به وقوع پیوست، شهر سهند به جمع شهرهای کشور می پیوندد و دیگر اطلاق “شهر جدید” به آن صحیح نیست.
برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی ۶۵ میلیارد تومان هزینه شده است
محمدی در بخش دیگری از اظهارات خود به مشکلات حمل و نقل عمومی و کمبود تاکسی درون شهری در سهند اشاره کرد و با اشاره به اینکه ۱۲۴ دستگاه تاکسی کمکی در سطح شهر فعالیت می کنند گفت: برای نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، ۶۵ میلیارد تومان برای خرید ۵ دستگاه اتوبوس و ۱۰ دستگاه وَن شهری اختصاص یافته است تا در آینده این نزدیک فعالیت خود را در سطح شهر آغاز کنند.
شهردار سهند با اشاره به دیگر پروژه های در دست انجام این شهر گفت: آسفالتریزی با هزینه ای بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان و احداث دیوار محوطه شهرداری با اعتبار ۷ میلیارد تومان به همراه پروژه احداث مرکز نگهداری سگهای بلاصاحب با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان از دیگر اقدامات شهرداری سهند است که در حال انجام می باشند.
کنترل جمعیت سگهای بلاصاحب سهند و نگهداری آنها در دست اقدام است
محمدی از افزایش ۲۲۵ درصدی بودجه شهر سهند نسبت به سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: بودجه شهرداری سهند از ۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به ۴۵۰ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است.
وی اضافه کرد: پروژه احداث سایت نگهداری سگهای بلاصاحب با ۳ میلیارد تومان هزینه و در بیش از ۳ هزار مترمربع در حال انجام است لذا شهرداری اعلام کرده که مجوزهای قانونی لازم از طریق سازمان محیط زیست اخذ شده و عملیات عمرانی برای ساخت این سایت کلید خورده تا از طریق این پروژه، کنترل جمعیت سگهای بلاصاحب و ایجاد فضایی مناسب برای نگهداری آنها محقق گردد.
محمدی با بیان اینکه آمار رسمی جمعیت این شهر هنوز مشخص نشده و سرشماری انجام نگردیده است خاطرنشان کرد: شهر سهند به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان آذربایجان شرقی شناخته میشود و با توجه به توسعههای اخیر و افزایش جمعیت، این شهر به یکی از مراکز مهم و پررونق در این استان تبدیل شده است که این موضوع میتواند چالشهایی را در برنامهریزیهای شهری و تخصیص منابع ایجاد نماید اما با این حال، شهرداری سهند در تلاش است تا با ارتقای زیرساختها و خدمات عمومی، به نیازهای رو به رشد ساکنان آن پاسخ دهد.
در موارد اضطراری برای بلند مرتبه های سهند به ارائه خدمات ایمنی می پردازیم
شهردار سهند در بخش دیگری از اظهارات خود به چالشهای ناشی از بلندمرتبهسازی در شهر پرداخت و بیان کرد: این موضوع نیازمند بهبود در حوزه ایمنی و آتشنشانی است به ویژه اینکه، قرارداد نردبان آتشنشانی که در سال ۱۳۹۲ با هزینه ۳ میلیارد تومان منعقد شده بود به دلیل عدم پیشرفت در حال حاضر راکد مانده است لذا برآوردهای جدید نشان میدهد که هزینه این پروژه به ۱۴ میلیارد تومان با قیمت روز و در نهایت به ۷۰ میلیارد تومان برسد تا در موارد اضطراری برای ساختمان های ۱۵ طبقه به ارائه خدمات بپردازد.
شایان ذکر است شهر سهند که قبلاً به شهر جدید معروف بود با حدود ۲ هزار و ۳۶۰ هکتار محدوده و سه هزار و ۶۰۰ هکتار حریم در دامنه زیبای کوه سهند واقع شده و به منظور جانمایی سرزیر جمعیتی کلان شهر تبریز احداث شده است اما از روز ۱۶ آبان ۱۴۰۳ که فازهای عملیاتی آن از شرکت عمران به شهرداری سهند واگذار شده است سهندی ها شاهد پیشرفت و آبادانی دومین شهر پرجمعیت آذربایجان خواهند بود/عصرآزادی آنلاین
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سرپرست دیدگاه نیوز در استان آذربایجان شرقی می باشد. وی دارای بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت خبری در موضوعات اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، گردشگری و . . . بوده و در بیش از 7 خبرگزاری کشوری و استانی فعالیت داشته است.
دیدگاهتان را بنویسید