×
آخرین اخبار

متهم ردیف اول بیماری‌ قلبی

  • کد نوشته: 197600
  • ۱۴۰۳-۰۵-۲۴
  • 63 بازدید
  • دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: حکما؛ قلب را عضو مرکزی بدن برای نگاهداشت، بهینه سازی و توزیع حرارت غریزی سازگار با فیزیولوژی بدن می‌دانند. هر پدیده‌ای که گرمی و خشکی فیزیولوژیک مزاج قلب را مختل کند می‌تواند زمینه ساز بیماری قلبی عروقی باشد.

    متهم ردیف اول بیماری‌ قلبی

    صادق شکری خاطر نشان کرد: اگر سردی و یا رطوبت غیرطبیعی بر مزاج قلب چیره شود؛ بخش مهمی از فرایند تولید و ارسال پیام برای ایجاد و تنظیم کار طبیعی بدن و توزیع هوشمند گرما و انرژی مختل می‌شود، بنابراین، اگر رطوبت عضوی آن به شکل ناسالم افزایش یابد، فرایندهای گفته شده آسیب می‌بینند و باید از بار قلب کاست.

    وی با بیان اینکه افرادی که رژیم غذایی سالم دارند، تغییرات غیر طبیعی مزاج قلب و عروق در آن‌ها کم است و خطر ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق در آن‌ها به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد. تصریح کرد: میوه، سبزیجات، فیبر، غلات، غذاهای با توان تاثیرگذاری پایین بر قندخون مانند برخی غذاهای دریایی، نخوداب و فلافل خانگی، خورش و سوپ‌های سبزیجات، آش‌های کم رشته و پر سبزی و مصرف متناسب چربی غیراشباع مانند روغن زیتون، اسیدهای چرب امگا ۳ (از ماهی یا گیاهان) به جای اسیدهای چرب ترانس یا چربی‌های اشباع شده، اجزای یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می‌دهند.

    دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر مبنای شواهد علمی بیان داشت: کسانی که از رژیم‌های غذایی سرشار از سبزیجات و میوه‌ها استفاده می‌کنند، بیماری‌های قلبی عروقی کمتر سراغشان می‌آید. این افراد تمایل کمتری به مصرف بی رویه گوشت و چربی اشباع دارند.

    وی آنتی اکسیدان‌هایی را که، به فراوانی در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند، به عنوان جزئی از رژیم غذایی سالم دانست و عنوان کرد: مصرف مداوم آن‌ها به شکل دارو، برای پیشگیری نیازمند مطالعات بیشتر است.

    عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هر غذایی که از دیدگاه طب ایرانی لطیف و معتدل نباشد می‌تواند در برخی شرایط، سلامت قلب را به خطر اندازد. تصریح کرد: فست فودها مانند سوسیس، کالباس، خوراکی و نوشیدنی‌های صنعتی، غذای مانده و منجمد، مصرف زیاده قارچ، کشک و پنیر کهنه، نان و با تخمیر و پخت نامناسب، خوراکی‌هایی از این دست هستند و از آن‌ها بعنوان غذای «فاسد الکیموس» یاد می‌شود که مواد زیستی (اخلاط) حاصله از آن نامتعادل است.

    شکری برخی خوراکی‌ها را موجب تنظیم خونرسانی و تقویت و هماهنگی عملکرد محور مغز-قلب و دیگر اندام‌ها و محورهای بدن دانست و گفت: این گروه در زمره فراورده‌های طبیعی مفرح قلب (تعدیل و تقویت مزاجی و عملکردی قلب) قرار می‌گیرند. بِه، گلابی، گل محمدی، زعفران، دارچین، هل، تخم گشنیز، زالزالک، بادام، فندق و بیدمشک از این جمله هستند. مربا، خورش، عرقیات، چاشنی و. روش‌های مانوس و دلپذیری هستند که حکیمان این غذا/داروهای طبیعی را به چرخه روزمره تغذیه بیمار و خانواده وارد می‌سازند.

    وی برخی از غذاها مانند: شیره انگور، کباب گوشت گوسفند، سوپ ماهیچه گوسفندی، زرده تخم مرغ عسلی، زیتون و سیب را مقوی عضله قلب دانست.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    برچسب ها

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *