گرانترین قطعات گوشت قرمز چه گوسفندی و چه گوساله در بازار به ترتیب فیله، ماهیچه و مغز ران است و قیمت این قطعات بسیار بالاتر از میانگین هر کیلو گوشت مخلوط است و تا مرز یک میلیون تومان هم عرضه میشود.
گوشت بره، گرانترین گوشت قرمز بازار است. بره، گوسفند زیر یک سال است که گوشت آن لطیف و لذیذ است و اگر پای قیمت وسط نبود، ترجیح ما ایرانیان این است که گوشت بره بخوریم. پس از بره، گوشت گوسفند گرانترین گوشت حال حاضر بازار در کشور است. در این میان، گوشت گوسفند نر (قوچ) گرانتر از گوسفند ماده (میش) است. همچنین، گوشت بز ارزانتر از گوشت گوسفند است. گوشت گاو ارزانترین گوشت قرمز بازار است که مصرف آن در میان ما ایرانیان رایج نیست و به جای گوشت گاو، گوشت گوساله (گاو جوان) خریدار بیشتری دارد.
قیمت گوشت گوسفند و گوساله در بازار
در حال حاضر در قصابیهای مرکز شهر تهران میانگین قیمت شقه گوسفندی ۶۸۰ تا ۷۰۰ هزار تومان، ران گوسفندی ۷۰۰ هزار تومان، سردست ۶۵۰ هزار تومان، راسته ۶۵۰ هزار تومان و دنبه گوسفندی ۳۰۰ هزار تومان است. همچنین، هر کیلو گوشت گوساله مخلوط ۴۵۰ هزار تومان، ران گوساله ۵۵۰ هزار تومان، سردست ۴۸۰ هزار تومان، راسته ۶۰۰ هزار تومان و فیله گوساله ۸۰۰ هزار تومان است. همچنین هر کیلو گوشت شتر مخلوط ۶۵۰ هزار تومان است. با این وجود، قیمت گوشتهای بستهبندی شرکتی تنظیم بازار که در حال عرضه در فروشگاههای بزرگ و میادین میوه و ترهبار است، مناسبتر است که در زیر آمده است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
اخباری که توسط خبر فوری منتشر میشوند به صورت اتوماتیک از منابع مختلف جمعآوری شده و در سایت دیدگاه نیوز انتشار مییابند. مسئولیت صحت یا عدم صحت این اخبار توسط دیدگاه نیوز تایید و یا تکذیب نمیشوند و این اخبار نیز دیدگاه هیئت تحریریه نمیباشند.
دیدگاهتان را بنویسید