×
آخرین اخبار

هشدار کلاهبرداری دسیسه پانزی اپلیکیشن رومیکس

  • کد نوشته: 172772
  • ۱۴۰۲-۰۹-۳۰
  • 644 بازدید
  • دیدگاه نیوز / کلاهبرداری دسیسه پانزی، یک نوع عملیات کلاهبرداری مالی است که در آن کلاهبردار به جای دریافت سود از انجام یک کسب و کار، سود به سرمایه گذاران را از سرمایه‌گذاران قبلی پرداخت می‌کنند. این نوع کلاهبرداری معمولاً به شکل هرمی و زنجیره ای عمل میکند، به این معنی که سودهای ورودی تا […]

    هشدار کلاهبرداری دسیسه پانزی اپلیکیشن رومیکس

    دیدگاه نیوز / کلاهبرداری دسیسه پانزی، یک نوع عملیات کلاهبرداری مالی است که در آن کلاهبردار به جای دریافت سود از انجام یک کسب و کار، سود به سرمایه گذاران را از سرمایه‌گذاران قبلی پرداخت می‌کنند. این نوع کلاهبرداری معمولاً به شکل هرمی و زنجیره ای عمل میکند، به این معنی که سودهای ورودی تا زمانی که سرمایه‌گذاران جدید وارد می‌شوند به سرمایه‌گذاران قبلی پرداخت می‌شود. به دلیل اینکه سود از سرمایه‌گذاران جدید پرداخت می‌شود و نه از سود واقعی و کسب و کار واقعی، این نوع کلاهبرداری به نام دسیسه پانزی شناخته می‌شود.

    رومیکس – پروژه سالم یا کلاهبرداری؟

    اپلیکیشن “رومیکس” یکی از پروژه‌هایی است که به کاربران خود وعده‌ کسب درآمد و سود ماهیانه تا ۴۰٪ را میدهد. با بررسی این اپلیکشن متوجه میشویم که هیچ کسب و کار واقعی ای وجود ندارد و همچنین هیچ کسب و کاری نمیتواند به شما این سود را به صورت ماهی تضمین کند. اینها نشانه های پر رنگی هستند که مشخص میکند ما با یک کلاهبرداری دسیسه پانزی طرف هستیم تا یک کسب و کار واقعی.

    اپلکیشن رومیکس همکنون در کافه بازار بیش از ۲۰ هزار نصب و در مایکت بیش از ۳۰ هزار نصب دارد و این نشان از توزیع گسترده این اپ در کشور را دارد.

    https://archive.is/PibwQ

    https://archive.ph/8DMoW

    هویت مالکین اپلیکیشن رومیکس

    دامنه rumix[.]ir متعلق به گردانندگان اپلیکیشن رومیکس است، هویت تاریخی مالکین این دامنه را در سایت whoisxmlapi.com بررسی میکنیم:

    Registrant Name: alireza kordi
    Registrant City: shiraz
    Registrant State/Province: fars
    Registrant Country: IRAN (ISLAMIC REPUBLIC OF)
    Registrant Email: [email protected]
    Registrant Phone: 07132335306

    با جستجوی بیشتر به اسم “علیرضا کردی” میرسیم: https://archive.is/hO7WX

    نتیجه گیری:

    با توجه به معیارهایی که ارائه شده‌اند، می‌توان نتیجه گرفت که اپلیکیشن “رومیکس” در واقع یک کلاهبرداری دسیسه پانزی است. وعده‌های سود بالا و ساختار زنجیره‌ای که به سرمایه‌گذاران جدید پیشنهاد میشود، علائمی هستند که نباید نادیده گرفته شوند. به عنوان سرمایه‌گذاران و افراد علاقه‌مند به مشارکت در پروژه‌های مالی آنلاین، همیشه باید دقت و احتیاط لازم را داشته باشیم و تصمیم‌گیری‌های مالی خود را با دقت انجام دهیم تا از آسیب‌های مالی جلوگیری کنیم.

    به همین دلیل، توصیه می‌شود که هرگز سرمایه‌گذاری در پروژه‌هایی که وعده‌های سود بالا و عدم شفافیت در مدیریت دارند، انجام ندهید و از تحقیقات دقیق و معتبر برای تصمیم‌گیری‌های مالی خود استفاده کنید.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *