×
آخرین اخبار

نفت ستون خیمه اقتصاد ایران است

  • کد نوشته: 135065
  • ۱۴۰۲-۰۳-۰۷
  • 152 بازدید
  • بیش از یک صد سال است نفت باعث تحولات بزرگ در دنیا و خاورمیانه و در کشور ما شده است و اگر اقتصاد ایران را همین الان بررسی کنیم از نفت باید به عنوان ستون خیمه اقتصاد باید نام برد که هیچ شک و تردیدی در آن نیست.

    نفت ستون خیمه اقتصاد ایران است

    به گزارش دیدگاه نیوز، علیرضا ورناصری به مناسبت یک صد و پانزدهمین سالگرد اکتشاف نفت در خاورمیانه خاطر نشان ساخت: نفت باعث تحولات بزرگ در دنیا ، خاورمیانه و کشور ما شده است و اگر اقتصاد ایران را همین الان بررسی کنیم باید از نفت به عنوان ستون خیمه اقتصاد نام برد که هیچ شک و تردیدی در آن نیست.

    علیرضا ورناصری با بیان اینکه حدود ۲ تا ۳ درصد مردم مسجدسلیمان از برکات نفت بهره مند شدند یعنی عملا هیچ، و نفت برای این دیار دستاوردی نداشته است، اظهار داشت:بیش از یکصد سال است نفت در این سرزمین فوران کرده اما همچنان مردم این منطقه شاهد فقر و بیکاری هستند و این قصه پر غصه همچنان ادامه دارد.

    وی ضمن قردانی از دکتر خجسته مهر که در این مدت همکاری های زیادی برای شکوفایی ظرفیت‌های نفتی منطقه داشته است،خاطر نشان کرد: باید قبول کنیم که بیش از یک صد سال است نفت باعث تحولات بزرگ در دنیا و خاورمیانه و در کشور ما شده است و اگر اقتصاد ایران را همین الان بررسی کنیم از نفت باید به عنوان ستون خیمه اقتصاد باید نام برد که هیچ شک و تردیدی در آن نیست.

    نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به شرایط اقتصادی و زندگی مردمی که در کنار این چاه های عمیق نفتی زندگی می کنند،گفت:به دلیل نگاه هایی که عموماً انتفاعی به بیرون بوده تا به داخل جای بسی تاسف و تامل دارد که مردم در کنار این ثروت عظیم خدادادی شاهد عمق بیکاری و فقر در منطقه باشند.

    ورناصری تصریح کرد: امروز مسجدسلیمان علیرغم تمام ناامیدی هایی که گذشتگان ایجاد کردند پای در یک دوره جدید گذاشته و همین واحد درمانی که بیش ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده نقطه عطفی برای مسجدسلیمان است در حالی که قبلاً حتی یک ریال برای درمان این منطقه تخصیص نمی دادند.
    عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطر نشان ساخت: با تلاش و پیگیری شبانه روزی ورق برگشته و تحولی عظیم رخ داده که دولتمردان در این شرایط اقتصادی سخت برای خدمت به مردم و بهره گیری از پناسیل های نفتی منطقه وارد میدان عمل شده اند.

    دکتر ورناصری با تاکید بر اینکه مسجدسلیمان باید پای به دنیای جدید و نوین بگذارد ،اظهار:به لطف خداوند این دیار زرخیز علیرغم ناامید هایی که پشت سر گذاشته روزگار جدیدی را تجربه‌ می کند.

    وی بیان داشت: باید از قَبل این ثروت عظیم اقتصاد کشور و معیشت مردم بچرخد و مسجدسلیمان به گذشته پر فرق خود برگردد.

    ورناصری با اظهار به اینکه مسجدسلیمانی که منشا خیر و برکت برای دیگران بوده اما برای خود منفعتی نداشته است، خبر داد: بزودی شاهد آغاز عملیات اجرایی پروژه پتروپالایش مسجدسلیمان خواهیم بود که قطعا گشایش بزرگی در منطقه ایجاد خواهد کرد.

    وی اقتصاد کشور و معیشت مردم را ماحصل این ثروت عظیم خدادادی عنوان کرد و اظهارداشت:بیش از ۶۰ درصد همشهریان به دلیل عدم شغل مناسب به شاهین شهر اصفهان مهاجرت کردن و جویای کار هستند.

    ورناصری با اظهار به اینکه روزگاری همه مردم اینجا امید داشتند و دور هم جمع بودند و با رفتن نفت این امید آرام آرام خاموش شد و مردم با مهاجرت شهرهای دیگر را آباد کردند، خاطر نشان کرد:قطعاً با شکوفایی ظرفیت های نفتی منطقه شاهد مهاجرت معکوس خواهیم بود.

    نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کشورهای صاحب نام اقتصادی دنیا برای شهرهایی مانند مسجدسلیمان که محور زایش اقتصادی هستند نه در کلام بلکه در عمل امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفته اند،بیان کرد: متاسفانه برای مسجدسلیمان اینگونه نبوده و مردم خیری از این طلای سیاه ندیدند.

    ورناصری خاطر نشان ساخت: اگر بگوییم کشور از ظرفیت های مسجدسلیمان بهره می‌برد مبالغه نکرده‌ایم و حمایت های که از شهر اولین ها صورت گرفته است در مقابل این همه ثروت عظیم نقطه ای بیش به حساب نمی آید.

    وی تاکید کرد: با اتکا به این ثروت باید برگردیم وضعیت اقتصادی مروم و منطقه را درست کنیم چون به دلیل نادیده شدن های طولانی بیش از یک قرن امیدها به ناامیدی تبدیل شده است.

    وی با تاکید بر اینکه مسجدسلیمان باید با نفت برگردد، تصریح کرد:به لطف خداوند خواب و خیال هایی که دیگران حتی نمی توانستند در طول سالهای گذشته بر روی کاغذ بیاورند امروز به منصه ظهور رسیده است و دولت سیزدهم با تصویب ۴ میلیارد یورو در سفر اخیر رئیس‌جمهور برای پتروپالایش مسجدسلیمان گامی بلند برداشته چون همین پتروپالایش به تنهایی۷ هزار شغل ایجاد می کند.دکتر ورناصری با اشاره به اینکه منطقه به اندازه کافی از لحاظ منابع خدادادی و نیروی انسانی ثروتمند است، تاکید کرد: با اتکا به این دو مهم می توان وضعیت منطقه را تغییر داد و شاهد شکوفایی اقتصادی و اشتغال پایدار باشیم.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *