با پیشرفت تکنولوژی در سرتاسر جهان و افزایش نیاز کسب و کارها به شبکههای کامپیوتری، پشتیبانی شبکه به یک دغدغه جدید برای صاحبان کسب و کار تبدیل شده است. با توجه به میزان کاربرد و مفید بودن پشتیبانی شبکه برای کسب و کارها، به صاحبان کسب و کار توصیه میکنیم از پروسه عقد قرارداد با یک شرکت خدماتی آگاهی پیدا کنند؛ زیرا این اطلاعات و تجارب در مواقعی مورد استفاده قرار خواهند گرفت و مشخصا میتوانند کار را سادهتر سازند.
در سال پیش رو، برخی ملزومات برای عقد قرارداد پشتیبانی شبکه اعلام شده که همه کارفرمایان و شرکتهای خدمات پشتیبانی شبکه باید از آنها مطلع باشند؛ در غیر این صورت، توافقنامه یا قرارداد هیچ اعتبار رسمی و قانونی نخواهد داشت. چنانچه به دنبال شناخت تمامی این ملزومات هستید، این مطلب را تا انتها مطالعه کنید؛ چرا که شرکت خدمات پشتیبانی شبکه رایان پشتیبان تصمیم گرفته این مطلب جامع از نحوه عقد قرارداد پشتیبانی شبکه را در اختیار شما کاربران عزیز قرار دهد.
چرا باید برای پشتیبانی شبکه قرارداد عقد کنیم؟
بروز مشکلات سختافزاری و نرمافزاری در شبکه کامپیوتری، عاملی است که باعث شده کسب و کارها نیاز شدیدی به پشتیبانی داشته باشند. اگر یک تیم پشتیبانی معتمد و ماهر برای رفع این مشکلات کسب و کار را همراهی نکند، مشکلات و هزینههای بسیاری برای مدیر آن خواهد داشت؛ به همین دلیل استفاده از خدمات پشتیبانی شبکه، تبدیل به یک امر غیرقابل چشمپوشی شده است. حال شاید برایتان سوال باشد که چرا عقد قرارداد رسمی و تحت قوانین کشور برای بهرهمندی از این خدمات، یک نیاز حیاتی است؟
همکاری با شرکت خدمات پشتیبانی شبکه، میتواند تا سالهای طولانی ادامه داشته باشد؛ البته در صورتی کسب و کار از خدمات و پتانسیل همکاری تیم اجرایی شرکت خدماتی راضی باشد. برای این که در این مدت طولانی همکاری، طرفین قرارداد به تعهدات خود پایبند بوده و در مقابل انتظارات یکدیگر جوابگو باشند، عقد قرارداد پشتیبانی شبکه یک نیاز است.
عموما تمامی اطلاعات در مورد نحوه همکاری و پرداخت دستمزد در قرارداد پشتیبانی شبکه ذکر میشود؛ بنابراین طرفین میتوانند با مدرک و سند کتبی، انتظارات خود را از طرف مقابل بیان کنند. مبرهن است که در مواقع بسیاری، اختلاف چندانی بین شما در شرکت خدمات پشتیبانی شبکه صورت نخواهد گرفت؛ اما اگر این اتفاق به واقعیت بپیوندد، شما توانایی بسیار بالاتری برای اثبات ادعاهای خود خواهید داشت.
بخشهای الزامی قرارداد پشتیبانی شبکه
ساختار و نوشتاری قراردادها، باید به نوع خاصی نوشته شود تا اعتبار رسمی و قانونی داشته باشد. معمولا قرارداد پشتیبانی شبکه بخشهایی مختلفی دارد تا طرفین قرارداد بتوانند اطلاعاتی کامل از کسب و کار خود و انتظارات خود در آن شرح دهند. در ادامه، تمامی این بخشها و کاربرد هرکدام را میتوانید مطالعه کنید.
-
مشخصات طرفین قرارداد
در اولین بخش از قرارداد پشتیبانی شبکه، باید مشخصات طرفین قرارداد با جزئیات کامل نوشته شود. معمولا در این بخش، شما میتوانید اطلاعاتی همچون نام شرکت، آدرس دفتر رسمی، شماره تماس و شناسه ثبت کسب و کار خودتان و شرکت خدماتی طرف مقابل خود را بنویسید. از آن جایی که هویت طرفین قرارداد در این بخش مشخص میشود، شما نمیتوانید از نوشتن و پر کردن اطلاعات این بخش خودداری کنید؛ زیرا اعتبار قانونی و رسمی قرارداد شما به این بخش بستگی دارد.
-
موضوع قرارداد
برای این که موضوع قرارداد پشتیبانی شبکه را مشخص کنید، باید یک بخش جداگانه برای آن بنویسید. معمولا در این بخش از قرارداد پشتیبانی شبکه، پشتیبانی شبکه به عنوان موضوع قرارداد انتخاب میشود و خدمات جزئیتر آن نیز به صورت مختصر در این بخش قرار میگیرند. مطمئنا شما به استفاده از مجموعه خدمات پشتیبانی شبکه خاصی تمایل دارید؛ باید عناوین و موضوع هرکدام را در این بخش ذکر کنید تا اعتبار قانونی داشته باشند.
-
تاریخ آغاز و پایان قرارداد
طبق قوانینی که از سالهای گذشته در مورد قراردادهای کشور تعیین شده، یک قرارداد و توافقنامه باید دارای تاریخ دقیق آغاز و پایان باشد؛ زیرا یک همکاری و توافق نمیتواند تا ابد ادامهدار باشد. عموما طرفین قرارداد، زمان آغاز و پایان همکاری را به صورت کاملا مختصر و مفید در یک بخش جداگانه ذکر میکنند. چنانچه بعد از اتمام زمان قرارداد به ادامه همکاری با شرکت خدمات پشتیبانی شبکه تمایل داشته باشید، میتوانید این قرارداد را تمدید کنید.
-
تعهدات و انتظارات طرفین
همان طور که پیش از این نیز ذکر کردیم، بخشی مستقل برای ذکر تعهدات طرفین و انتظارات آنها از یکدیگر وجود دارد. معمولا این بخش به دلیل میزان کاربرد و اهمیت خود، وقت صرف کردن بسیاری را طلب میکند؛ زیرا طرفین نهایت صبر و دقت را در طرح متن این بخش به کار میبرند. اگر هرگونه اشتباهی در نوشتار این بخش رخ دهد، میتواند نتایج بسیار منفی به همراه داشته باشد.
-
دستمزد و مبالغ پرداختی
مطمئنا قرارداد پشتیبانی شبکه نیز همانند تمامی همکاریهای دیگر، نیازمند داشتن پرداختیهایی مشخص است. کسب و کار در مقابل خدمات پشتیبانی شبکه، به شرکت خدماتی مبلغی را به عنوان دستمزد پرداخت میکند. نحوه پرداخت دستمزد میتواند شیوههای متفاوتی داشته باشد؛ در این صورت، تمامی جزئیات این پروسه در بخش مشخص قرارداد ذکر میشود تا جنبه قانونی و رسمی داشته باشد.
-
شرایط فسخ قرارداد
مطمئنا طرفین قرارداد خدمات پشتیبانی شبکه، به دنبال بهبود روابط تجاری و کاری خود را یکدیگر خواهند بود؛ اما در مواقعی، فسخ قرارداد و قطع همکاری بهترین راه است. به همین دلیل یک بخش دیگر برای نوشتن شرایط فسخ قرارداد مشخص میشود که طرفین در آن شرایط خود را شرح میدهند. چنانچه یکی از آنها بخواهد قرارداد پشتیبانی شبکه خود را فسخ کند، باید جریمه و شرایط درج شده در قرارداد را متقبل شود.
رایان پشتیبان؛ ارائه دهنده خدمات پشتیبانی شبکه
مطلب شرح داده شده، حاوی تمامی ملزومات عقد قرارداد پشتیبانی شبکه بود که در اختیارتان قرار گرفت. چنانچه قصد همکاری با یک شرکت خدمات پشتیبانی شبکه را داشته باشید، میتوانید از خدمات بینقص رایان پشتیبان استفاده کنید. این شرکت معتبر، یکی از پیشکسوتهای این حوزه به شمار میرود؛ زیرا کارشناسان متخصص رایان پشتیبان سابقه فعالیت ۱۴ ساله در کشور ایران دارند و میتوانند از پس تمامی مشکلات پیش آمده برای شبکه کامپیوتری بر بیانید. پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر، به وبسایت شرکت خدمات پشتیبانی شبکه رایان پشتیبان مراجعه کنید.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
مدیر مسئول دیدگاه نیوز، کارشناس مدیریت فرهنگی و دارای سابقه ی ۱۰ ساله در هیئتهای تحریریه بیش از ۶ خبرگزاری است. وی فعال اجتماعی محیط زیست بوده، مدرس فن بیان و سخنوری و دارای مقام کشوری در شاهنامه خوانی و نقالی میباشد.
دیدگاهتان را بنویسید