دیدگاه نیوز / این دستور نان که برای اولین بار در رستورانی در کپنهاگ درست شده است بی نهایت ساده، خوشمزه و سیر کننده است به خصوص زمانی که همراه با مربا یا پنیر سرو شود. البته دستور تهیه این نان کاملا سلیقه ای است و هر نوع تخمه یا آجیلی که دوست داشته باشید می توانید به آن اضافه کنید.
مواد مورد نیاز:
۱ پیمانه بادام خام
۱ پیمانه گردوی خام
۱ پیمانه بذر کتان
۱ پیمانه تخمه آفتابگردان
۱ پیمانه تخمه کدو
۱ پیمانه کنجد
۵ عدد تخم مرغ
۱ و نیم قاشق چای خوری نمک دریایی
نکته: از آن جایی که این دستور کاملا سلیقه ای است می توانید هر تخمه یا آجیلی که دوست دارید به آن اضافه کنید فقط باید نسبت پیمانه ها را رعایت کنید “۲ پیمانه آجیل – ۴ تا ۵ پیمانه تخمه”
طرز تهیه:
گام اول: فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. تمام مواد را در یک ظرف بزرگ بریزید.
گام دوم: مواد را با یک قاشق بزرگ خوب هم بزنید.
گام سوم: داخل قالب نان کاغذ روغنی قرار دهید.
گام چهارم: مواد را داخل قالب بریزید و سطح روی آن را با قاشق صاف کنید.
گام پنجم: قالب را به مدت ۱ ساعت در فر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید. این نان کمی سفت است و حالت خمیری ندارد و وقتی روی آن با می زنید باید صدای توخالی داشته باشد.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید