شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین دستوراتی مبنی بر جلوگیری از هدر رفت مواد غذایی در این کشور صادر کرد.
به گزارش دیدگاه نیوز، به نوشته روزنامه لو پوئن، مردم چین به خوش خوراکی معروفند ولی رئیس جمهوری چین می خواهد برای جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی، این عادت چینی ها را عوض کند. تعدادی از انجمن های حرفه ای در بخش پذیرایی در شهرهای پکن، ووهان و شیان سعی در انجام مدل “ان-۱” هستند. از اعضای این انجمن ها دعوت شده است تا امکان سفارش بخش کوچکی از غذا و یا حتی نیمی از آن را به فهرست های خود اضافه کنند. این ابتکارات در راستای تحقق دستور روز سهشنبه توسط رئیس جمهور شی جینپینگ صادر شده است. در گزارشی در سال ۲۰۱۸، مرکز تحقیقات علوم چین از هدر رفت ۱۰۰ گرم مواد غذایی توسط هر چینی در هر وعده خبر داده بود.
در پایان یک وعده غذایی، آداب سنتی در چین این گونه تعریف شده اند که شما مقداری غذا بر روی بشقاب خود نگه می دارید تا نشان دهید به اندازه کافی غذا وجود داشته است.
دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید | |||||||
سردبیر خبر روز، بیش از 16 سال است که در زمینه های تخصصی طراحی، توسعه، بهینه سازی و سئوسازی وب فعالیت می کند. وی از سال ۱۳۸۷ فعالیت خبری خود را در حوزه اخبار تکنولوژی آغاز کرده و از سال ۱۳۹۳ در حوزه های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی شروع به فعالیت مستمر خبری کرده است. وی عضو هیئت مدیره شرکت رایسام نیز می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید