×

ابتلاء ۱۰۱ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به بیماری‌ روده‌ای با مصرف آب آلوده

  • کد نوشته: 12116
  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۱
  • دیدگاه نیوز/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۱۰۱ نفر از مردم بخش لوداب دچار بیماری روده‌ای شدند که خوشبختانه هم اکنون عامل بیماری شناخته شده و تحت کنترل است.   دکتر اورنگ ایلامی افزود: به همت تیم سلامت مرکز بهداشتی درمانی لوداب و دانشگاه علوم پزشکی استان طغیان بیماری روده ای بخش […]

    ابتلاء ۱۰۱ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به بیماری‌ روده‌ای با مصرف آب آلوده

    دیدگاه نیوز/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۱۰۱ نفر از مردم بخش لوداب دچار بیماری روده‌ای شدند که خوشبختانه هم اکنون عامل بیماری شناخته شده و تحت کنترل است.

     

    دکتر اورنگ ایلامی افزود: به همت تیم سلامت مرکز بهداشتی درمانی لوداب و دانشگاه علوم پزشکی استان طغیان بیماری روده ای بخش لوداب شهرستان بویراحمد کنترل شد.

     

    وی اظهار کرد: به علت آلودگی یکی از مخازن آب در بخش لوداب، شاهد فراوانی عفونت های دستگاه گوارش به صورت اسهال و استفراغ بودیم که تیم سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان با تدبیر و اقدامات لازم توانست این بیماری را کنترل کند.

     

    رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بخش لوداب با دارا بودن یک پایگاه، ۷ خانه بهداشت و ۱۷ پرسنل، پزشک و دندانپزشک در حال ارائه خدمت به مردم این بخش هستند، خاطرنشان کرد: تیم سلامت مرکز لوداب شامل کارشناس ارشد بهداشت محیط، کارشناس مبارزه با بیماری ها، کاردان های بهداشت خانواده و مامایی با طغیان این بیماری شروع به فعالیت کرده و خوشبختانه با کمک تیم سلامت دانشگاه موفق به کنترل بیماری شدند.

     

    ایلامی حفظ سلامت و بازگرداندن سلامتی افراد بیمار را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی عنوان و تصریح کرد: به دلیل آلودگی مخزن آب و طغیان بیماری در این منطقه تیم سلامت استان همراه با متخصصین عفونی و همچنین پزشکان مربوطه به منطقه اعزام، نمونه های علمی گرفته و جهت انجام آزماش های فوق تخصصی تعدادی از نمونه‌ها نیز به تهران ارسال شدند. با اعلام نتایج نمونه های آزمایش شده، نوع میکروب مشخص و بلافاصله تیم درمانی اقدامات درمانی لازم را آغاز و تاکنون تا حدود زیادی این بیماری کنترل شد.

     

    وی تاکید کرد: افراد هنگام طغیان بیماری‌های منتقله از راه آب، بهداشت آب آشامیدنی را رعایت کرده و حتما آن را بعد از جوشاندن مصرف نمایند، همچنین جهت استفاده از میوه و سبزیجات نیز آنها را کاملا ضد عفونی و بشویند.

    نظر شما در مورد این مطلب چیست؟ نظرات خود را در پایین همین صفحه با ما در میان بگذارید.

    دیدگاه نیوز را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

    مطالب مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *